Lanterne de vanatoare

LANTERNE DE VANATOARE

Seturile de lanterne de vanatoare Crelant V9CS sunt alegerea potrivita atunci cand iti doresti o lanterna de dimensiuni medii, care sa nu ingreuneze arma si cu putere de iluminare mare. Are un reflector adanc ceea ce permite proiectarea luminii la distante mari.

Este eficienta pentru iluminat la distante de pana la 250 metri.

Dimensiuni: lungime 163mm, diametrul capului 45mm iar diametrul tubului 25mm
- Greutate: 147g  fara acumulator iar tipul de acumulatori 18650 au o  greutate de aprox 40g.

Poate fi montata atat pe luneta cat si pe teava armei de vanatoare / airsoft folosind un suport adecvat

Setul este compus din urmatoarele: lanterna tactica de vanatoare /airsoft Crelant V9CS, intrerupator cu fir Crelant, acumulator 18650, incarcator pentru acumulatori li-ion, suport de prindere lanterna pe arma sau suport de prindere pe luneta, husa de protectie si transport, snur, garnituri o-ring de rezerva, buton fosforescent de schimb.

Despre calitatea acestei lanterne de vanatoare nu putem spune decat ca se ridica la cele mai inalte standarde.

lanterne profesionale

lanterna tactica cu led

lanterna tactica cu led crelant v9cs

 

Seturile de  lanterne de vanatoare Crelant 7G2CS pot fi folosite pentru a lumina la distante de aprox 150 de metri, este usoara, compacta si poate fi montata si pe arma cu tevi lise bock sau juxtapusa folosind un suport adecvat.

Foloseste un acumulator 18650

lanterna reincarcabila cu led pentru vanatoare

 

 

lanterne de vanatoare

 

 

 

Seturile de lanterne de vanatoare Nitecore MT40 reprezinta cea mai puternica si performanta varianta.  Lanterna Nitecore MT40 este echipata cu led CREE XM-L U2  si foloseste doi acumulatori 18650.  Cu toate ca face parte din categoria lanternelor ce functioneaza cu doi acumulatori, greutatea acesteia este destul de mica – doar 245 grame fara acumulatori.

Este recomandata pentru iluminatul tintelor aflate la distante de pana la 360 de metri. (Aceasta distanta este masurata si este reala. Probabil ca ati gasit mai multe lanterne la care distanta de iluminare este de 600-800 metri. Acest lucru este posibil doar la foarte putine lanterne de top cu preturi pe masura) si oricum pentru vanatoare, pentru montat pe arma aceasta lanterna este perfecta deoarece este foarte puternica si nu mai putin important est efaptul ca nu ingreuneaza semnificativ arma.

Avantajul principal al modelelor de lanterne de vanatoare ce folosesc doi acumulatori este acela ca au autonomie si putere sporita fata de cele care folosesc un singur acumulator.

Acest set de vanatoare contine lanterna de vanatoare Nitecore MT40, 2 acumulatori 18650,  incarcator pentru acumulatori 18650, suport de prindere pe arma la alegere in functie de locul de montare si tipul armei, husa de protectie si transport lanterna , intrerupator cu fir Nitecore (acesta are cablu spiralat iar la capat intrerupatorul propriuzis. Atat timp cat este tinut apasat intrerupatorul lanterna se aprinde pe modul puternic iar in momentul cand intrerupatorul este eliberat lanterna se stinge. Are si un buton pe capacul ce se monteaza pe lanterna care va permite sa tineti aprinsa lumina chiar si cand nu apasati pe butonul prelungitor.)

Puteti personaliza acest set de lanterna de vanatoare in functie de preferintele dumneavoastra si anume, puteti alege orice prindere pe arma, puteti schimba incarcatorul cu oricare altul aflat in magazin.

lanterna de vanatoare nitecore mt40

Posted in Uncategorized | Tagged as: , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>